dinsdag 7 december 2021

Alles over Papendrecht

Santarun Papendrecht afgelast wegens beperkte belangstelling

9 december 2019 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Vandaag heeft de organisatie van de Santa Run, gepland voor 14 december, besloten het evenement niet door te laten gaan.

Voorzitter Egbert Lichtenberg legt uit: "Ondanks alle media aandacht, meer dan 6000 Facebook views, huis aan huis flyers, een speciale Verenigingen Challenge, directe verkoop in de winkelcentra etc. zijn we er niet in geslaagd voldoende deelnemers op de been te krijgen. Heel erg jammer!"

De deelnemers die een Santa pak via de website hebben besteld hebben inmiddels per e-mail bericht ontvangen. Zij ontvangen hun inschrijfgeld deze week terug. Uiteraard mogen zij ervoor kiezen hun inschrijfgeld via Rotary Club Papendrecht te doneren aan het nieuwe hospice De Cirkel, waar het geld oorsponkelijk naar toe was gegaan.

Het andere grote Kerstevent in Papendrecht, het Lichtjesfeest op vrijdag 20 december, gaat wel gewoon door. Ook bij dit evenement wordt een goed doel gesteund, namelijk de stichting Vrienden van het Sophia.

Zie ook:

Lees meer over:

Santarun
Deel dit bericht met je vrienden!