vrijdag 18 juni 2021

Alles over Papendrecht

Ladies’ Circle haalt 2.900 euro op voor stichting Neurofribomatose

9 december 2019

ALBLASSERWAARD - Ladies' Circle 35 verkocht dit najaar smaakvolle producten die passen bij de feestmaand december: wijn en chocoladeletters. Hiervoor werkten de ladies samen met Wijnhuis De Paap (Papendrecht) en ’t Kaasmes (Alblasserdam). De verkoopactie heeft in totaal 2.900 euro opgeleverd. Dit bedrag gaat naar Stichting Neurofibromatose (NF). In Nederland zijn er zo'n 5.000 mensen met deze huid- en zenuwziekte waar nu nog geen genezing voor bestaat. De Stichting NF zet zich in voor onderzoek naar de ziekte.

Eveline Stam-Snaathorst (bestuurslid LC35 Alblasserwaard): “We vinden het fantastisch dat zo veel mensen en bedrijven onze actie hebben gesteund. Heel hartelijk bedankt!"

Deel dit bericht met je vrienden!