dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

PKC neemt koppositie over van LDODK

16 december 2019 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - De kraker van het speelweekend was het duel tussen LDODK/Rinsma Modeplein en PKC/SWKGroep. Echter, spannend werd het niet in Gorredijk, waar PKC op alle fronten de betere was. Tot 7-7 kon LDODK partij bieden maar daarna sloegen de Papendrechters een gat, dat niet meer gedicht kon worden door de Friezen. Bij rust stond PKC al met 9-14 voor en in de tweede helft werd de voorsprong nog groter. LDODK was onmachtig in de aanval maar ook verdedigend lukte het de ploeg niet om met name Julie Caluwé van het scoren af te houden. De Belgische werd topscorer met zeven doelpunten. Door de winst neemt PKC de koppositie over van LDODK. (Uitslag: 22-29)

De uitslagen van speelronde zes in de Korfbal League:

TOP/SolarCompleet - GG/IJskoud de Beste: 26-21
Tempo - Blauw-Wit (A): 24-23
LDODK/Rinsma Modeplein - PKC/SWKGroep: 22-29
Fortuna/Delta Logistiek - KZ/Thermo4U: 25-23
DVO/Accountor - DOS'46: 15-19

Bron foto: KNKV (Korfbalfoto.nl)

Lees meer over:

korfbal pkc
Deel dit bericht met je vrienden!