Tuesday 21 September 2021

Alles over Papendrecht

De afsluiter van het Voetbaljaar: 3 Rivieren Cup.

18 december 2019 (door Hennie van der Zouw)

DRECHTSTEDEN - Vrijdagavond 27 december wordt in het Sportcentrum Papendrecht om de 3 Rivieren Cup gespeeld. De afsluiter van het Voetbaljaar. Aanvang 19:00 uur en de toegang is gratis.

Direct na de kerstdagen organiseren VV Papendrecht en ZVV Eteha voor de tweede keer de Drierivierencup. De eerste editie van het regionale eindejaarszaalvoetbaltoernooi, dat mede mogelijk gemaakt wordt door hoofdsponsor Eteha Slangtechniek, werd vorig jaar gewonnen door VV Papendrecht. Op 27 december strijden Papendrecht, De Zwerver, Drechtstreek, De Alblas, Wieldrecht en Groote Lindt vanaf 19 uur om de felbegeerde bokaal.

Iedereen is op de laatste vrijdagavond van het kalenderjaar van harte welkom in Sportcentrum Papendrecht, Burgemeester Keijzerweg 110, om de afsluiter van het voetbaljaar 2019 mee te maken. De toegang is gratis.

Lees meer over:

afsluiting voetbal voetbaljaar
Deel dit bericht met je vrienden!