Thursday 23 September 2021

Alles over Papendrecht

Bart Toom en vv Drechtstreek gaan na het huidige seizoen uiteen

23 december 2019 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Bart Toom en vv Drechtstreek gaan na het huidige seizoen uiteen, waarmee de samenwerking na twee seizoenen wordt beëindigd.

Bart Toom werd in het seizoen 2018-2019 aangetrokken als assistent trainer, maar werd daarop nog voor de winterstop aangesteld als tijdelijk hoofdtrainer van het eerste elftal van de vereniging na het vertrek van Miquel Munoz.

Dit seizoen werd zijn hoofdtrainerschap met één jaar verlengd, waarbij Leon van Dalen als zijn assistent fungeerde. Aan het eind van het seizoen neemt ook Van Dalen afscheid als assistent. De club gaat zich komende tijd beraden over de opvolging van beide trainers.

Lees meer over:

voetbal trainer vv drechtstreek
Deel dit bericht met je vrienden!