Monday 20 September 2021

Alles over Papendrecht

VV Papendrecht trainer Johan Sturrus tekent bij

23 december 2019 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - VV Papendrecht is met Johan Sturrus tot overeenstemming gekomen aangaande verlenging van zijn contract. Dit betekent een derde seizoen voor de hoofdtrainer, die in zijn eerste jaar Papendrecht 1 naar de eerste klasse heeft gebracht.

Johan Sturrus, die toegelaten is tot de trainerscursus TC1, heeft het prima naar zijn zin bij de club en is blij met de contractverlenging. De spelersgroep en het bestuur zijn eveneens verheugd, dat Johan besloten heeft om te blijven. Ook assistent Richard Nardten zal volgend seizoen weer aan de zijde van Johan Sturrus zijn rol vervullen.

Lees meer over:

voetbal trainer vv papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!