zondag 6 december 2020

Alles over Papendrecht

Overlast van poezen en katers in omgeving Madeliefstraat en Zonnebloemstraat

14 januari 2020 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Van een bezorgde buurtbewoner ontvingen we dit berichtje: 'Er lopen heel veel ongecastreerde poezen en katers rond in de omgeving van de Madeliefstraat en de Zonnebloemstraat. Er worden steeds meer kittens geboren en ze worden niet behandeld, 's nachts is het onrustig en de ongeholpen poesjes van 9 maanden worden nu alweer gedekt. Het is zielig en de katers van waarschijnlijk hetzelfde adres zijn zeer onrustig. Je kan toch niet bezig blijven met jonge poesjes geboren te laten worden...? Hoeveel mogen er komen, is dit toegestaan? Overlast op balkons enz. enz.'

Een bezorgde buurtbewoner.

Deel dit bericht met je vrienden!