maandag 24 januari 2022

Alles over Papendrecht

Nieuw hoofdkantoor Fokker nog steeds niet in gebruik

24 januari 2020 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Afgelopen september 2019 werd het nieuwe hoofdkantoor van Fokker op het Slobbengors opgeleverd, maar het gebouw is nog steeds niet in gebruik. Fokker heeft wel gewoon de huur aan de gemeente Papendrecht betaald.

Bert Grimmius (GroenLinks) meldt op Twitter: "De ingebruikname van het hoofdkantoor van Fokker is “vertraagd”. Wij willen weten wat dat voor gevolgen heeft. Vragen gesteld aan het college".

Voorlichtster Sandra Dwarswaard van de gemeente Papendrecht meldt dat er geen vertraging is en dat Fokker bezig is met inrichting van de kantoren. Naar verwachting wordt over enkele weken het gebouw in gebruik genomen. Een openingsdatum is nog niet bekend.

Zie ook:

Lees meer over:

fokker Slobbengors
Deel dit bericht met je vrienden!