Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

Terry van der Waal keert terug bij VV Papendrecht

3 februari 2020 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Terry van der Waal keert volgend seizoen terug bij VV Papendrecht. De 27-jarige speler verdedigde de afgelopen 5 seizoenen de clubkleuren van competitiegenoot Nieuw-Lekkerland en was onlangs nog actief op het Slobbengors tijdens de wedstrijd van Papendrecht 1 tegen Nieuw-Lekkerland 1.

Terry doorliep de jeugdopleiding van VV Papendrecht en speelde meerdere jaren in Zaterdag 1, voordat hij naar Nieuw-Lekkerland vertrok. De ervaren speler is een mooie aanvulling voor de huidige selectie, waarbinnen hij vele oude bekenden zal tegenkomen.

Bron foto: VV Papendrecht.

Lees meer over:

voetbal vv papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!