dinsdag 2 maart 2021

Alles over Papendrecht

Kinderboerderij De Papenhoeve: 'luis geconstateerd bij onze geiten'

4 februari 2020 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Helaas is er het afgelopen weekend luis geconstateerd bij onze geiten. Om deze reden is besloten de dierenverblijven voor onbepaalde tijd te sluiten voor publiek. Ook de rest van de dieren zullen worden onderzocht en indien nodig behandeld.

Dit betekent helaas ook dat het dieren verzorgen morgenmiddag 5 februari van 14:00 - 15:00 uur komt te VERVALLEN. 'Wij vinden dit heel erg jammer! In plaats van het dieren verzorgen start FitKidz morgen dan al om 14:00 uur met het knutselen. Er wordt dus van 14:00 uur - 16:00 uur geknutseld.

Wanneer de dierenverblijven weer toegankelijk worden voor publiek is op dit moment nog onduidelijk. Zodra hier meer duidelijk over is, zullen we dit via Facebook en onze website bekend maken.

Lees meer over:

geiten papenhoeve luis
Deel dit bericht met je vrienden!