zondag 24 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Sloop voormalig Sauna Papendrecht van start

13 februari 2020

PAPENDRECHT - De sloop van het leegstaande pand van voormalig Sauna Papendrecht aan de Douwes Dekkerlaan is op woensdag 12 februari 2020 van start gegaan.

Het pand is sinds 1 november 2018 gesloten. Eind augustus 2019 had de gemeente Papendrecht het pand gekocht, omdat dit pand op een stuk terrein staat, wat in de toekomst voor nieuwbouw voor maatschappelijke doeleinden gebruikt kan worden.

Een van de mogelijkheden die wordt bekeken, is of hier nieuwbouw voor een Voorgezet Onderwijs school gerealiseerd kan worden. Deze week wordt hierover door de gemeenteraad in een besloten agendapunt over vergaderd.


Aan de rechterkant is nog een stukje te zien van het gebouw van Fitvision/Fysio Papendrecht.

Deel dit bericht met je vrienden!