zondag 23 januari 2022

Alles over Papendrecht

‘Koffie met..’ in samenwerking met Sterk Papendrecht

28 februari 2020 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Elke maandagmiddag is er in Fideel, de sociale winkel van de Gemiva-SVG groep, een ‘Koffie met..’ in samenwerking met Sterk Papendrecht.

Afgelopen maandag heeft Chantal, tijdens de ‘Koffie met..’, een workshop gegeven aan mensen uit de wijk over beeldbellen en het gebruik van de agenda op een smartphone. Chantal krijgt dagbesteding bij de Gemiva SVG-groep en heeft altijd veel interesse gehad in alles wat met computers en telefoons te maken heeft. Ze ontdekte dat ze wat met deze kennis voor anderen kan betekenen en zo ontstond het idee voor een workshop.  Een waardevolle en zinvolle workshop, aldus de deelnemers. Met een  lekkere kop koffie en een koekje - een heel geslaagde middag!

U bent iedere maandag tussen 13:30 uur en 15:00 uur welkom bij Koffie met..
Locatie: Albert Schweitzerstraat 115, 3356BG Papendrecht

Lees meer over:

koffie met sterk papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!