Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Open dag Meidenvoetbalacademie op 15 maart

2 maart 2020 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - VV Papendrecht heeft een bloeiende vrouwen- en meidenafdeling. Dat de club op de goede weg is, wordt ook erkend door de KNVB. VV Papendrecht is dan ook geselecteerd om deel te nemen aan het Ontwikkelprogramma Vrouwen- en Meidenvoetbal van de voetbalbond. Meiden met talent blijven zo lang mogelijk voetballen bij de jongens, zodat hun ontwikkeling maximaal is. Een jaar geleden is de Meidenvoetbalacademie opgericht met als doel de trainingen op een hoger plan te brengen, met meer aandacht voor de individuele speelsters, zodat elk meisje haar talent nog beter kan ontplooien. Dit heeft al direct tot resultaat geleid. MO19-1 heeft eind 2019 in de eerste klasse het najaarskampioenschap gepakt en komt daarom sinds dit jaar uit in de Hoofdklasse.

VV Papendrecht organiseert op zondag 15 maart op sportpark Slobbengors, Industrieweg 3, een open dag voor meisjes, die zich zouden willen aansluiten bij de Meidenvoetbalacademie. Je bent van harte welkom om onder leiding van onze professionele trainers te laten zien, wat je kunt. Voor meisjes van 11 tot en met 14 jaar is het van 10.00 tot 11.30 uur. Vanaf 12.00 uur komen meiden tussen 15 en 18 jaar aan bod. Voor hen duurt de voetbaldag tot 13.30 uur. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dennis Zaal, Hoofd Jeugdopleidingen, of met Lonneke Michielse, Jeugdcoördinator van de meidenafdeling. Dit kan per e-mail via: jeugd@vvpapendrecht.nl.

Aanmelden is zowel mogelijk voor meisjes die al lid zijn van VV Papendrecht als voor meisjes die geen lid zijn. Dit kan door het sturen van een e-mail naar Dennis Zaal: hoofdjeugdopleidingen@vvpapendrecht.nl.

Lees meer over:

damesvoetbal vv papendrecht
Deel dit bericht met je vrienden!