zaterdag 23 oktober 2021

Alles over Papendrecht

Maatwerkjaar tussen basisschool en voortgezet onderwijs: voor (zeer) jonge meer- en hoogbegaafde kinderen

3 maart 2020 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Onlangs werd bekend dat het Willem de Zwijger College komend schooljaar met een tussenjaar voor (zeer) jonge meer- en hoogbegaafde kinderen gaat starten in de vestiging Papendrecht. Op dit moment gaat het erg goed met de aanmeldingen.

Dit jaar is bedoeld voor kinderen die 'klaar' zijn met de leerstof van de basisschool, maar nog niet toe zijn aan het voortgezet onderwijs; bijvoorbeeld omdat ze zich op sociaal-emotioneel gebied nog verder moeten ontwikkelen. Hiaten en andere redenen kunnen ook een rol spelen. Voor deze kinderen bieden wij een volledig programma aan van 5 dagen per week, onder de naam Fast Forward. Zij krijgen een uitdagend lesprogramma met topdown onderwijs, veel creativiteit en uiteraard de vaardigheden die nodig zijn voor een succesvolle start in een brugklas, zoals ‘leren leren’, timemanagement, omgaan met perfectionisme en het vergroten van de weerbaarheid. Er is veel ruimte voor maatwerk per kind.

Wilt u uw zoon/dochter nog aanmelden? Doe dit voor 15 maart aanstaande via het inschrijfformulier op de website www.wdezwijger.nl . Of stuur voor meer informatie een mail naar begaafd@wdezwijger.nl .

Deel dit bericht met je vrienden!