dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

Geniet mee met de resultaten en de cijfers van Stichting Anders over 2019

5 maart 2020 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Stichting Anders heeft over 2019 een mooi jaarverslag laten maken. Met veel plezier deelt Stichting Anders hierbij dit visuele jaarverslag over 2019. Een prachtige infographic met cijfers over hun werk, de groei en de impact. De cijfers weerspiegelen de verhalen van dappere mannen en vrouwen die om hulp durfden te vragen. En van ondernemers die bereid waren om daar waar mogelijk het verschil te maken.

Lees en geniet mee.

Stichting ANDERS verbindt lokale ondernemers aan hulpvragen van kwetsbare mensen uit de lokale samenleving. Ze hebben in 2019 in totaal 595 mensen bereikt vanuit de ingediende hulpvragen uit de regio Drechtsteden.

In 2019 werkte Stichting Anders samen met 70 organisaties. In 2019 ontvingen ze de meeste hulpvragen via deze drie organisaties: Sociaal Wijkteam Dordrecht met 37 hulpvragen, Leger des Heils met 35 hulpvragen en Vivenz met 31 hulpvragen. Van onze geholpen clienten heeft 56% de kans gevonden om op hun beurt weer iemand anders op weg te helpen in zijn of haar leven.

Bij 94% van de in behandeling genomen hulpvragen heeft Stichting Anders actie kunnen ondernemen. Onder deze behandelde hulpvragen leidde 64% tot een succesvolle match tussen hulpvrager en partner.

In 2019 kreeg Stichting Anders 135 hulpvragen uit Dordrecht, 44 uit Zwijndrecht en 32 uit Papendrecht. In 2019 sloten 52 nieuwe ondernemers zich aan bij ANDERS Drechtsteden. In totaal zijn er in de Drechtsteden daarmee nu 258 ondernemers die bereid zijn om in actie te komen op de hulpvragen die Stichting ANDERS aan ze doorspeelt.

Klik hier voor hun jaarverslag over het jaar 2019.

Deze infographic werd mogelijk gemaakt door de prachtige digitale en creatieve support van hun partner Samen Meer Waarde.

Lees meer over:

jaarverslag stichting anders
Deel dit bericht met je vrienden!