Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Drechtstreek slaagt er bij hervatting competitie niet in om goed resultaat te noteren

9 maart 2020 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT / WIJK EN AALBURG – Tegen Wilhelmina'26 was Drechtstreek niet bij machte om gevaarlijk te worden en het verloor met 3-0. Drechtstreek miste zijn topscorer Ties van Aggelen die door zijn gebroken sleutelbeen enige tijd is uitgeschakeld.

Bijna 45 minuten lang wist het elftal van Bart Toom de nul op het bord te houden maar in de extra tijd van de eerste helft scoorde Samuel Hartgers de 1-0.

Na rust bleef Wilhelmina’26 de bovenliggende ploeg en kwam Drechtstreek ondanks twee zeer goede kansen van Mark Kunst en Thijs den Dunnen niet tot scoren. Kort voor het eind van de wedstrijd scoorde Bart Jongejan de 2-0 en de 3-0. Wilhelmina deed daarmee goede zaken want het staat nu tweede met vijf punten achter koploper Altena dat komende zaterdag op bezoek komt.

Drechtstreek ontvangt zaterdag Sleeuwijk dat voorlaatste staat. De belangrijke wedstrijd op Sportpark Oostpolder begint om 14.30 uur.

Lees meer over:

voetbal
Deel dit bericht met je vrienden!