woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Levensmiddelenwinkels tijdelijk elke zondagmiddag open

21 maart 2020 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Winkels in Papendrecht die levensmiddelen verkopen, mogen voorlopig vanaf 22 maart 2020 elke zondag tussen 12 en 18 uur open zijn. De gemeenteraad staat dit tijdelijk toe. Uiteraard bepalen winkeliers zelf of ze van de regeling gebruik maken.

De regeling duurt zolang de regionale noodverordening met maatregelen rond het coronavirus geldt.

De raad heeft vrijdag 20 maart digitaal gestemd op een voorstel van burgemeester en wethouders en de wijzigingsverordening voorlopig vastgesteld. De officiële bekrachtiging vindt met terugwerkende kracht plaats in de eerstvolgende raadsvergadering. Deze is beoogd op woensdag 8 april.

Dringende oproep: let ook tijdens het boodschappen doen op de onderlinge afstand van 1,5 meter en ook de andere afgekondigde maatregelen in acht.

Lees meer over:

coronavirus winkels koopzondag
Deel dit bericht met je vrienden!