maandag 1 maart 2021

Alles over Papendrecht

Raadsvergadering van 2 april gaat niet door

23 maart 2020 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - In verband met de corona-maatregelen gaat de raadsvergadering van Papendrecht op 2 april niet door. Voorlopig is de raadsvergadering verzet naar woensdag 8 april. De actualiteiten kunnen ertoe leiden dat de vergadering alsnog op een andere datum wordt gehouden, of wellicht in een andere vorm. Actuele informatie is te vinden via de website.

Actuele informatie op de website
Op de website van de gemeente is actuele informatie te vinden over de agenda's en stukken van de vergaderingen: www.papendrecht.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen met de griffie via griffie@papendrecht.nl.

Lees meer over:

afgelast raadsvergadering
Deel dit bericht met je vrienden!