dinsdag 30 november 2021

Alles over Papendrecht

L.I.S.S. Live In Studio Schoorweg, en nieuw tv muziekprogramma van RTV Papendrecht

25 maart 2020 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan de TV Studio van RTV Papendrecht aan de Schoorweg. RTV Papendrecht is nu beter in staat om er programma’s op te nemen. Een van die programma’s is ‘L.I.S.S. Live In Studio Schoorweg’ waarin ze live opnamen maken van Papendrechts muzikaal talent van alle leeftijden, van rock tot klassiek, van chanson tot singer-songwriter, van cabaret tot jazz.

De eerste opnamen maakten ze eind 2019. KleinkunstEnsemble PeterDeLiefde speelde een deel uit de voorstelling ‘Fuck Het Vallen Van het Blad’, vnl. bestaande uit liedjes. Wie Peter de Liefde, Leo Baas en Rein Top in levende lijve wil zien….. Op zaterdag 11 april aanstaande treden zij, ijs en weder dienende, op in Kunstmin met een nieuw programma.

Vanaf 5 april zal de eerste aflevering van ‘L.I.S.S. Live In Studio Schoorweg’ te zien zijn bij RTV Papendrecht, via hun tv kanalen, website, facebook pagina en YouTube.

Deel dit bericht met je vrienden!