Sunday 19 September 2021

Alles over Papendrecht

Bij Bosshardt: 'Stop met aanleveren spullen en kleding!'

27 maart 2020

PAPENDRECHT - Bij Bosshardt is al twee weken gesloten, maar nog steeds blijven mensen spullen brengen, terwijl er een aannamestop is van spullen én kleding.

Dit is heel vervelend, want de spullen worden gewoon gedumpt bij Bij Bosshardt terwijl ze gesloten zijn. Hierbij dus de oproep om de spullen NIET bij Bij Bosshardt af te leveren!

ADVIES: Bewaar uw kleding voorlopig nog even of informeer van te voren bij de desbetreffende instanties of ze momenteel nog spullen/ kleding aannemen.

Koken voor bezoekers
Het enige wat nog doorgaat, is het koken voor bezoekers. Op woensdag 25 maart is er voor 15 bezoekers gekookt in Bij Bosshardt. In deze tijd van Coronacrisis vindt vrijwilliger Freek het fijn om te blijven koken en iets voor de bezoekers te doen.

Op het menu stond pasta met kippendij, broccoli en champignons. Nu op donderdagavond niet meer op locatie gegeten kan worden, heeft een aantal bezoekers de maaltijd bij Bij Bosshardt opgehaald. Voor de bezoekers die thuis waren, is de maaltijd afgeleverd.

Bij Bosshardt blijft op woensdag koken en heeft de komende weken nog een aantal maaltijden beschikbaar! Wilt u daar gebruik van maken?
Mail dan naar bij_bosshardt_papendrecht@legerdesheils.nl
De maaltijd kost 4,- euro per persoon.

Lees meer over:

bij bosshardt
Deel dit bericht met je vrienden!