Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Oranje Fonds vraagt vrijwilligers van NLDoet hun activiteiten op een ander moment te plannen

1 april 2020 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Zoals iedereen weet is helaas NLdoet niet doorgegaan i.v.m. het coronavirus. Het Oranje Fonds vraagt alle deelnemers dan ook hun activiteiten op een ander moment wel door te laten gaan. Want vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties zijn onmisbaar in Nederland.

Op NLdoet.nl kunnen deelnemers lezen hoe zij hun activiteiten kunnen verzetten. Er komt vooralsnog geen nieuwe landelijke datum. Organisaties zijn vrij om dit naar eigen inzicht te bepalen. Uiteraard wanneer de situatie dit weer toelaat en daarbij de adviezen van het RIVM te volgen. Verbinden en elkaar helpen zal iedere dag cruciaal zijn de komende maanden.

Lees meer over:

nldoet uitstel
Deel dit bericht met je vrienden!