Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Elimkerk roept op om op Eerste Paasdag een witte vlag uit te hangen

3 april 2020 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - De Elimkerk wil in deze crisistijd een boodschap van hoop uitdragen. Op Eerste Paasdag zullen de kerken leeg zijn, maar wordt er wel een oproep gedaan om een witte vlag uit te hangen als symbool van het Paasfeest.

De oproep is als volgt: "We roepen alle kerken, kerkleden en ieder die mee wil doen op om op Eerste Paasdag een witte vlag uit te hangen. Het mag ook een wit laken voor het raam zijn, of witte linten aan takken in de tuin. Om met elkaar te laten zien dat we het Paasfeest vieren en bedenken dat Jezus is opgestaan uit de doden en dat Hem gegeven is alle macht in de hemel en op de aarde. Wit als kleur van overwinning, van vrede en van vreugde".

Lees meer over:

vlag pasen elimkerk
Deel dit bericht met je vrienden!