Saturday 25 September 2021

Alles over Papendrecht

Vrijwilligers fleuren balkons op voor bewoners De Wieken

11 april 2020 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Wat begon met een oproep op Puur Papendrecht, resulteerde op woensdagmiddag 8 april in opgefleurde balkons voor de bewoners van verpleeghuis De Wieken.

Vrijwilligers toverden in een middag de balkons om tot een frisse, fleurige plek met mooie bloemen en plantjes voor de bewoners.

Dit kon ook mogelijk gemaakt worden door een bijdrage van de gemeente uit een goed idee voor de wijk. Onder andere Marc Commandeur van Ron’s Bloemensjop, zorgde voor potgrond en een veelkleurigheid aan bloemen en plantjes.

Dierenspeciaalzaak de Lange zorgde voor voederhuisjes met vogelvoer. Richard Vermeij verhuur leverde handige tafels en karretjes waarmee de vrijwilligers gemakkelijk hun werk konden doen. Door alle hulp en inspanningen kunnen de bewoners van De Wieken heerlijk genieten op de opgefleurde balkons. Ook aan het zorgpersoneel was gedacht, zij kregen allemaal een bosje tulpen als blijk van waardering.

Deel dit bericht met je vrienden!