Saturday 18 September 2021

Alles over Papendrecht

Atro Belasting Advies Papendrecht helpt clienten Sterk Papendrecht bij belastingaangifte

20 april 2020 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Cliënten van Sterk Papendrecht kunnen voorlopig niet worden geholpen met aangiften inkomstenbelasting 2019. Sterk Papendrecht adviseert daarom uitstel aan te vragen.

Atro Belasting Advies Papendrecht komt deze cliënten van Sterk Papendrecht voor wie elke euro telt tegemoet bij het invullen van deze belastingaangifte met een sterk aangepast tarief.

Ad Tromp legt uit: "De prijs voor aangifte voor deze cliënten wil ik daarom houden op 50 euro waarvoor ook hun toeslagen (zorg of huur) zal actualiseren of aanvragen als dit nog niet is gebeurd.

Mochten er ook (nieuwe) problemen van fiscale achterstand zijn wil ik ook  daar best naar kijken en - indien nodig - contact opnemen met de Belastingdienst en/of hen schriftelijk benaderen voor een oplossing.  In die gevallen vraag ik 25 euro extra voor kosten, niets meer en niets minder.
En last but not least de voedselbank krijgt van mij van elke Sterk Papendrecht cliënt ook nog eens 5 euro voor de actie ”Geef ze de VIJF”.

Men kan mij bereiken onder 078-61557224 of per 06- 40904126. De aangifte wordt bij mij op mijn kantoor gedaan, waarbij het contact gaat via brievenbus, telefoon en/of email", aldus Ad Tromp.

Deel dit bericht met je vrienden!