Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

25-jarige man uit Poortugaal op heterdaad aangehouden in Papendrecht voor diefstal van snorfiets

20 april 2020 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Op maandagochtend 20 april 2020 omstreeks 03.00 uur reden agenten over de Burgemeester Keijzerweg in Papendrecht. Op de kruising met de Kennedylaan zagen zij een man oversteken met een snorfiets aan zijn hand welke met het achterwiel op een inklapbare plateauwagen stond. Ook zagen zij dat er om het achterwiel nog een kettingslot zat. Dit wekte al snel het vermoeden dat er sprake was van diefstal…

Toen onze collega’s dichterbij kwamen om poolshoogte te nemen en de man onze collega’s zag “bevroor” hij. Aan de hand van de schrikreactie wisten onze collega’s helemaal dat ze goed beet hadden. Bij de verdachte, een 25 jarige man uit Poortugaal, werd tijdens de controle onder andere een  schroevendraaier en het contactslot van de snorfiets aangetroffen. Hierop werd de verdachte aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex in Dordrecht.

De eigenaar van de snorfiets, die nog lag te slapen, is op de hoogte gebracht van de diefstal en de aanhouding. Hier was de eigenaar ontzettend blij mee! Er werd direct aangifte gedaan en de gestolen snorfiets is direct teruggegeven.

Lees meer over:

diefstal snorfiets
Deel dit bericht met je vrienden!