Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Zaterdag 25 april ontvangt Ben Corino Lotte Okkerse

23 april 2020 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT / DORDRECHT - Lotte is zangeres en studeerde psychologie in Leiden. In Dordrecht kreeg zij bekendheid als lid van Savoy Room. Een swingende band uit Rotterdam en omstreken. De muziekstijl laat zich niet gemakkelijk vangen en houdt het midden tussen een pakkende mix van bands als Jazzanova, Zuco 103, Moloko en 4 Hero.

De band bestond uit Lotte Okkerse (vocals), Floor Polder (dwarsfluit), Casper Houtman (toetsen, sam-ples), Boris Oud (contrabas, basgitaar) en Jens Kirpestein (drums). Na het afstuderen ging zij aan de slag als psycholoog maar als zangeres is zij nog steeds te horen.

In tweede uur aandacht voor de actualiteiten uit Dordrecht en de Drechtsteden.

Aandacht voor onder andere de gevolgen van corona besmettingen buiten de ziekenhuizen. Thuiszorg, Zorgcentra’s en verpleegtehuizen: Interview met een wijk-verpleegkundige van zorgorganisatie Aafje.

Dichter(s) van Dienst zijn Peter M. Van der Linden en JU NO. Twee van de drie genomineerden voor de vacante functie Stadsdichter. De derde genomineerde, Kees Klok was in de vorige uitzending de Dichter van Dienst.

In uur drie de politieke gesprekken aan de Politieke Stamtafel.

Met onder andere:

- Interviews met burgemeester Wouter Kolff, voorzitter veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid en Karel van Hengel directeur GGD Zuid-Holland Zuid. Hoe is de actuele stand van zaken en wat zijn de gevolgen van de coronacrisis in Zuid-Holland Zuid.

- Interview met wethouder Financiën Maarten Burggraaf over de financiële tegenvallers en dreigende ingrijpende bezuinigingen.

- Interview met wethouder Marco Stam over de tegenvallende extra investeringen die jaarlijks nodig zijn voor de Sportboulevard .

Over beide onderwerpen gaat Ben Corino telefonisch het gesprek aan met gemeenteraadsleden van de diverse partijen.


Het radioprogramma Studio De Witt is iedere zater-dag live te beluisteren op Drechtstad FM:
Studio De Witt is van 10.00 tot 13.00 uur te be-luisteren bij Drechtstad FM 95.7 (ether), 105.9 (kabel), Kanaal 951 (KPN), kanaal 915 (Ziggo) of de website van RTV Dordrecht of Drechtstad FM via de link Live Radio.

Papendrecht FM:
De radiozender van RTV Papendrecht is te beluiste-ren op: luister live via de RTV Papendrecht app, te downloaden via de portals van Google en Apple, 105.0 Mhz in de ether, 105.9 Mhz op de Papend-rechtse analoge kabel, kanaal 915 bij Ziggo (Me-diaboxXL) en kanaal 1155 bij KPN, XS4ALL & Tel-fort.

Lees meer over:

studio dewitt ben corino
Deel dit bericht met je vrienden!