donderdag 24 september 2020

Alles over Papendrecht

Nachtelijke geluidsoverlast in Haagbeukhof leidt tot 5 boetes en aanhouding

25 april 2020 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Op zaterdag 25 april 2020, omstreeks 01.10 uur kregen agenten een melding van geluidsoverlast op de Haagbeukhof. Volgens de melder zouden er meerdere personen binnen zitten.

Eenmaal ter plaatse hoorden de agenten meerdere stemmen uit de woning komen. Na aanbellen deed de hoofdbewoner open. Er bleek al snel sprake van overtreding van de noodverordening. In de woning werden nog vijf personen in de leeftijd van 16 tot en met 26 jaar aangetroffen. Zij zaten te dicht op elkaar en waren met een te grote groep binnenshuis aan het "chillen" (roken, drinken etc.). Daaropvolgend diende, uitgezonderd de hoofdbewoner, een ieder de woning te verlaten.

Vijf personen, waaronder de hoofdbewoner, kregen een proces-verbaal. Voor de zesde persoon, een jongedame van 17 uit Sliedrecht, bleek het inmiddels al de derde keer dat ze de noodverordening overtrad. Op 26 en 31 maart was zij eerder verbaliseert in Sliedrecht. Nu werd ze aangehouden ter zake overtreding van artikel 443 van het Wetboek van Strafrecht en overgebracht naar het politiebureau in Dordrecht.

Lees meer over:

Haagbeukhof
Deel dit bericht met je vrienden!