Wednesday 22 September 2021

Alles over Papendrecht

Nieuwe single Frank and the Club

28 april 2020 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Afgelopen vrijdag 24 april 2020 bracht de Papendrechtse band Frank and the Club hun nieuwe single ‘Sunshine in my Head’ uit. De song is gratis te beluisteren en te zien op het you tube kanaal en de facebook pagina van de band.

De single-versie van Sunshine in my Head (geschreven door Frank de Boer) is gebaseerd op de album-versie (die op One Love staat) van het liedje, maar dan met nieuwe zang en gitaarpartijen, nieuwe groove en dito mix. Tijdens de afgelopen maand is de song gerestyled voor nog meer summer-vibes.

Sunshine in my Head gaat over de liefde van een man voor een eiland (in dit geval is Frank de man en Curacao het eiland……).

De single heeft dit weekend al behoorlijk wat airplay gehad bij Papendrecht FM (fm 1.05) van RTV Papendrecht. Zo was de song te horen bij Rockgarden, de Praatpaal van Papendrecht en Back tot he Roots.

Meer info: www.facebook.com/frankandtheclub of youtube ; Frank and the Club

Zie ook:

Lees meer over:

frank and the club single
Deel dit bericht met je vrienden!