Sunday 26 September 2021

Alles over Papendrecht

De bal rolt weer bij VV Drechtstreek

1 mei 2020 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Ook VV Drechtsreek is weer van start gegaan met de trainingen voor kinderen en jongeren.

Woensdagmiddag 29 april was het de eer aan de allerjongsten van de club, de voetbalschool en de JO-8, om de voetbalschoenen als eerste aan te kunnen trekken en het veld weer op te gaan, onder leiding van de jeugdcoördinatoren Arnaut en Sandra daarbij ondersteund door diverse jeugdige trainers.
In de avond konden ook de JO17 en JO19-1 weer aan de bak.

Het was nog wel even wennen nu de Corona 'spelregels' gelden, maar met de - door het Facility team aangebrachte - bewegwijzering en de inzet van 'verkeer regelende' Corona-coördinatoren liep het allemaal gesmeerd. Ouders en jeugd hielden zich netjes aan de looproutes en voorwaarden, dus we mogen spreken van een mooie herstart van de trainingen!

Lees meer over:

voetbal vv drechtstreek
Deel dit bericht met je vrienden!