Alles over Papendrecht...
Afbeelding bij nieuwsitem 'Ladies’ Circle start online inzamelingsactie voor voedselbanken'
11mei

Ladies’ Circle start online inzamelingsactie voor voedselbanken

ALBLASSERWAARD - De Ladies van Stichting Ladies’ Circle Alblasserwaard hebben een bijzondere actie opgezet voor de voedselbanken van Alblasserdam en Papendrecht. Zij maken het mogelijk om via hun website groenten- en fruitpakketten te doneren.

Vanwege de coronacrisis heeft Ladies’ Circle Alblasserwaard afgelopen maart haar evenement Beer, Bubbles & Bingo moeten annuleren. Het oorspronkelijke plan was om met de opbrengt hiervan vers fruit in te kopen voor de voedselbanken. Juist omdat de situatie bij de voedselbanken nu extra zorgwekkend is, wilden de Ladies graag een alternatieve actie opzetten.

Daarom heeft Ladies’ Circle Alblasserwaard een online inzamelingsactie bedacht. Mariska Smit (secretaris): ‘Met deze inzamelingsactie doen wij een oproep aan het publiek om de voedselbanken te steunen. Via onze website https://lc35.ladiescircle.nl/actie kun je een groeten- en fruitpakket doneren. Voor €7,50 kun je een week lang een gezin van verse groeten en fruit voorzien.”

De pakketten worden rechtstreeks aan de voedselbanken van Papendrecht en Alblasserdam geleverd. Op deze manier hopen de Ladies een flink aantal pakketten te kunnen doneren en zo de voedselbanken te kunnen helpen om deze moeilijke tijden door te komen.Deel dit bericht met je vrienden!