donderdag 4 maart 2021

Alles over Papendrecht

Suppord organiseert Online fotografiewedstrijd en FIFA Toernooi

22 mei 2020 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Suppord (Jeugd-en Jongerenwerk) organiseert op zaterdag 23 mei een online FIFA20 toernooi voor jongeren tussen de 12 en 21 jaar.

Het toernooi strat om 13:00 uur en de deelname is gratis.
Inschrijven kan via www.weplayinside.com/suppord.
De winnaar krijgt een netwerkkaart ter waarde van 20 euro.
De finalisten doen mee aan de landelijke finale met grote prijzen.
Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Manon van Leeuwen, via md.van.leeuwen@papendrecht.nl.

Online Fotografiewedstrijd
Suppord (jeugd en jongerenwerk) is vanaf 15 mei van start gegaan met een online fotografiewedstrijd voor jongeren tussen de 12 en 21 jaar.

Dit werkt als volgt: Elke vrijdag komt er een nieuwe opdracht online. De opdracht wordt wekelijks geplaatst op Instagram (@suppordpapendrecht) en Facebook (suppordpapendrecht ).
Je hebt vervolgens een week de tijd om de opdracht uit te voeren en jouw mooiste foto op te sturen naar jongerenwerker Manon van Leeuwen - md.van.leeuwen@papendrecht.nl.

De foto's mogen met een fotocamera of met een telefoon gemaakt zijn. De beste foto's worden door onze jury uitgekozen. De jury bestaat uit 3 personen waaronder een professionele fotograaf.  Na de corona crisis organiseert Suppord een expositie waar we de beste foto's zullen tentoonstellen. Daarnaast krijg de fotografen van de beste foto, een kopie van zijn/ haar foto in hoge kwaliteit.    Wanneer je de opdracht toegestuurd wilt krijgen via WhatsApp of andere vragen hebt, stuur dan een bericht naar md.van.leeuwen@papendrecht.nl.

Lees meer over:

fotografie suppord fifa
Deel dit bericht met je vrienden!