woensdag 1 december 2021

Alles over Papendrecht

Melding brandstichting op eilandje bij Huys de Merwede blijkt loos alarm

23 mei 2020 (door Hans Huisman)

PAPENDRECHT - Op zaterdag 23 mei 2020 is de politie naar aanleiding van een melding ter plaatse gegaan op Huys de Merwede. Tegenover de woningen aldaar zouden personen brand veroorzaken op het eilandje.

Omdat de agenten geen contact met de personen kregen en het eilandje niet per land bereikbaar was, hebben we de hulp ingeschakeld van de polite te water. Zij kwamen met een boot assisteren.

De collega's konden de personen aanspreken en hebben hen verzocht zich te melden. Hiervoor moesten zij wel eerst een stukje zwemmen. Van brandstichting bleek geen sprake. Daarom hebben de vijf jongens geen bekeuring gehad. Wel zijn zij een ervaring rijker.

Lees meer over:

Huys de Merwede eiland
Deel dit bericht met je vrienden!