vrijdag 26 februari 2021

Alles over Papendrecht

Aangehouden Papendrechter blijkt flamboyante zakenman Majd Yousif

28 mei 2020

PAPENDRECHT - Zoals gisteren gemeld, is er gisteren een 50-jarige man en een 55-jarige vrouw uit Papendrecht aangehouden bij de grote politieactie in Alblasserdam, Papendrecht en Sliedrecht, om witwassen tegen te gaan.

Inmiddels blijkt dat de 50-jarige Papendrechter Majd Yousif de directeur is van het autoverhuurbedrijf Share'ngo. Hij staat bekend als een flamboyante zakenman, die vooral in het buitenland bekend is.

In de stad Livorno (noord-Italië) is de politieactie groot nieuws, aangezien Majd Yousif bezig is om de plaatselijke voetbalclub Livorno uit de serie B over te nemen voor twee miljoen euro. Mondeling was er een akkoord, maar de deal stond nog niet zwart-op-wit.

Deel dit bericht met je vrienden!