maandag 27 september 2021

Alles over Papendrecht

Challengeteam van de Willem is dankbaar

2 juni 2020 (door Hennie van der Zouw)

PAPENDRECHT - Alle sport- en dansklassen van het Willem de Zwijger College bereidden zich dit schooljaar voor op 24 uur sporten voor het goede doel. In juli a.s. stond namelijk de 24 uur Sportchallenge op het programma. In de aanloop hier naar toe is er al een gigantisch hoog bedrag opgehaald voor KWF kankerbestrijding, namelijk €12.500. Helaas moet dit mooie evenement  door de huidige omstandigheden  gecanceld  worden. Gezondheid staat voorop, dus is dit een logische beslissing.

Het goede nieuws is overigens, dat 24 uur Sportchallenge wordt  verplaatst naar juli 2021!!

Maar na alle toffe acties, mooie samenwerkingen en donaties die zijn gedaan, wilde het organiserend team hier wel even bij stilstaan.

Om de huidige groep leerlingen alvast te bedanken voor hun inzet van dít schooljaar hebben de LO docenten van de Willem (de organisatie van de Challenge) een passende actie opgezet. Alle deelnemers zijn thuis verrast en hebben een bedankje ontvangen van een LO docent. Dat was een flinke klus met ruim 250 deelnemende leerlingen, maar ontzettend leuk! In de tijd van online lessen, betekent dat natuurlijk ook dat er veel pyjama's, slaaphoofdjes en joggingbroeken aan de deur kwamen. Gelukkig durfden de meeste leerlingen toch open te doen en heeft het team weer vele gezichten in ‘real life’ gezien. Hopelijk komen er snel meer leerlingen in beeld.


Deel dit bericht met je vrienden!