Muziekvereniging Excelsior viert 100-jarig bestaan

20 juni 2020
Muziekvereniging Excelsior viert 100-jarig bestaan

PAPENDRECHT - Op zaterdag 20 juni 2020 is het precies 100 jaar geleden dat de Papendrechtse muziekvereniging Excelsior werd opgericht. In deze Coronatijd met zijn maatregelen zijn er geen feestelijkheden die men had gepland.

Wel gaat de vereniging creatief met alle beperkingen om. Vandaag hebben alle leden een feestelijk pakket gekregen van het bestuur, zodat er thuis alsnog een feestje gevierd kan worden, zie foto.

Financiële tekorten
Al maanden wordt men geconfronteerd met beperkingen wat ook de repetities betreft. Maar thuis kan men ook oefenen. Ook staan zo ook allerlei fondswervende zaken stil, denk aan de boekenmarkt. Ook de rommelmarkt is nog maar de vraag of dat door kan of mag gaan. Ook door het dicht zijn van museum Dorpsbehoud kan men ook de expositie 100 jaar Excelsior niet bezoeken. Ook allerlei optredens staan stil.

Steun Excelsior met een gift
Papendrecht.net stelt voor om Excelsior om hart onder de riem te steken én te feliciteren. U kunt een gift geven op bankrekeningnummer NL 83 RABO 0353 0137 65 ten name van Excelsior Papendrecht onder vemelding van 'Gefeliciteerd!'


Foto boven: de muziekvereniging in 1921

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.