Ouderencomplex Espenhof ontruimd na gaslek

19 juni 2020
Ouderencomplex Espenhof ontruimd na gaslek

PAPENDRECHT - Op vrijdagochtend 19 juni 2020 heeft de brandweer 24 appartementen in een wooncomplex aan de Espenhof in Papendrecht ontruimd. Dit werd met spoed gedaan nadat er een gaslek was geconstateerd. Dat meldt de Veiligheidsregio Zuid-Holland Zuid.

De brandweer en Stedin hebben onderzoek naar het gaslek gedaan en deze inmiddels gestopt. De bewoners van de ontruimde appartementen werden opgevangen in garagebedrijf Alblas Auto naast het complex op winkelcentrum Wilgendonk, waar ze een bakkie koffie kregen.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.