Muziek vanaf een leeg voetbalveld tijdens de coronacrisis

17 juni 2020 door Hennie van der Zouw
Muziek vanaf een leeg voetbalveld tijdens de coronacrisis

PAPENDRECHT - DJ T- Style zendt voor de 2e keer een speciale live set uit voor de jongeren in Papendrecht en omstreken. Alle discotheken zijn nog steeds gesloten en ook de festivals gaan niet door maar op deze manier hoopt hij dat jongeren toch nog het uitgaansgevoel kunnen ervaren.

DJ T-Style (Tom Knipscheer) is een DJ uit Papendrecht die op vroege leeftijd is begonnen met DJ lessen bij Suppord Papendrecht, voorheen Interval Papendrecht. Hij had voor de corona crisis wekelijke shows maar ook hij ervaart nu de gevolgen van de coronacrisis.

Na contact met de jongerenwerkers van Suppord kwam hij op het idee om livesets op te nemen op unieke locaties in Papendrecht. De eerste set was opgenomen in buitenzwembad en ook deze keer heeft hij weer een unieke locatie gevonden, namelijk het hoofdveld van V.V. Drechtstreek. Wil jij dit graag zien? De set staat nu online, is geheel gratis te beluisteren en via www.facebook.com/tstyledj te bekijken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.