Promotiefilm Arthur Tuytel wint eerste prijs Rotterdamse filmwedstrijd

19 september 2016
Promotiefilm Arthur Tuytel wint eerste prijs Rotterdamse filmwedstrijd

PAPENDRECHT - Een promotiefilm over de thee bij Arthur Tuytel, die in het kader van een filmwedstrijd van de Rotterdamse Video & Smalfilm Liga (RVSL) is gemaakt, heeft op 13 september 2016 de eerste prijs gewonnen.

De film duurt precies 1 minuut en is gemaakt door de RVSL‘ers Ronald van Amstel, Ybinh Le en Gijsbert Snijder.  Het speelt zich af in de salon van Arthur Tuytal aan het Oude Veer en de tekst is ingesproken door de bekende Papendrechtse theeproever Karel Thieme.

Hieronder kunt de de winnende film bekijken:

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.