Ondanks weinig zon ruim 700 liefhebbers voor gratis ijs bij Arthur Tuytel

04 april 2016
Ondanks weinig zon ruim 700 liefhebbers voor gratis ijs bij Arthur Tuytel

PAPENDRECHT -  "We hadden op mooier weer gehoopt, maar even goed hebben we uren achter elkaar ijs staan scheppen" aldus Chocolatier, Patissier én Glacier Arthur Tuytel.

Met name 's middags was het een drukte van jewelste. Zo'n 700 liefhebbers meldden zich op het Oude Veer 34 voor een gratis hoorntje met ambachtelijk vers gedraaid ijs. 

Met nu ook terrassen wordt het alsmaar leuker op het Oude Veer. Er wordt al geopperd dit stukje dijk de 'Oude Veer Promenade' te gaan noemen. Die naam, op een mooie poort, die aan weerszijden staat en met daaronder de tekst 'Beleef méér op het Oude Veer'.  

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.