Nieuwbouwproject “De Kooyker” op Oosteind binnenkort van start

12 juni 2020
Nieuwbouwproject “De Kooyker” op Oosteind binnenkort van start

PAPENDRECHT - Het gebied tussen Oosteind 60 en 68, momenteel in gebruik als opslagplaats voor een grondverzetbedrijf, krijgt een nieuwe bestemming. Rietveld Ontwikkeling gaat vier dijkwoningen twee-onder-een-kap en vier vrijstaande woningen realiseren onder de naam "De Kooyker".

Het plangebied heeft een oppervlakte van ca. 3.200 m2 en wordt aan de noordzijde begrensd door de Tiendweg-Oost, aan de zuidzijde door het dijklint Oosteind en aan de oost- en westzijde door woningen, zie afbeelding onder.

De ontsluiting vanaf het Oosteind naar de achterliggende woningen zal voor fietsers en wandelaars ook een doorgang creëren naar de Tiendweg-Oost.

In de raadsvergadering van donderdag 11 juni is het wijzigen van het bestemmingsplan besproken en unaniem aangenomen door alle partijen.

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen? Meld u zich dan aan als geïnteresseerde bij Sterk Makelaardij (078-6159997) of Waltmann Makelaars (078-6442110).


Op de achtergrond zijn de basisscholen Prins Floris en 't Kofschip te zien

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.