Eerste paal geslagen nieuwe woningen Entree van Matena

02 mei 2020
Eerste paal geslagen nieuwe woningen Entree van Matena

PAPENDRECHT - Op vrijdag 1 mei heeft de firma Blokland Bouwpartners in opdracht van Van Wanrooij Bouw en ontwikkeling de eerste officiële paal geslagen voor het bouwplan van 39 woningen in het Land van Matena. De ligging is pal naast het nieuwe winkelcentrum Markt van Matena, op de grens met Sliedrecht.

Wethouder Arno Janssen en projectontwikkelaar Sebastiaan Docters van Leeuwen kwamen op gepaste afstand een kijkje nemen. Beiden zijn verheugd dat ondanks de corona-crisis de bouw gewoon door kan gaan.

'Fijn dat dit mooie project, ondanks deze moeilijke tijd, gewoon door kan gaan. Dank aan de bouwers en iedereen die dit mogelijk maakt. We hopen dat we later dit jaar samen met de toekomstige bewoners het hoogste punt te kunnen vieren van dit project'.

Deze nieuw te bouwen woningen vormen straks de entree van het mooie Land van Matena.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.