Markt van Matena krijgt steeds meer vorm

07 april 2020
Markt van Matena krijgt steeds meer vorm

PAPENDRECHT - Ondanks het coronavirus gaan de nieuwbouwprojecten in Papendrecht gelukkig gewoon door. De twee beeldbepalende gebouwen van de Markt van Matena zijn inmiddels zo goed als gereed, zoals op de foto's is te zien.

Het totale project omvat ca. 3.500 m2 winkels en 40 appartementen. Zowel de winkels als de appartementen in dit complex zullen verhuurd gaan worden.

De verwachte oplevering van het gehele complex is over enkele maanden.

De meeste winkels zijn al verhuurd. Onder andere Boon’s markt (boonsmarkt.nl) en Verhage (verhage.nu) vinden onderdak in het nieuwe centrum. De verhuurder houdt wel aandacht voor een goede branchering om een gezond en vitaal winkelcentrum te kunnen realiseren.Hieronder een artist impression uit 2016:

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.