Ontwikkeling Land van Matena in beeld

16 juli 2019
Ontwikkeling Land van Matena in beeld

PAPENDRECHT - In het oosten van Papendrecht is het nieuwe woongebied Land van Matena in ontwikkeling. Het bouwproject omvat de deelgebieden Entree, Dorp, Eilanden en Tiendzone. Elke van deze deelgebieden kent zijn eigen soort woningen, van 3-4 laagse rijwoningen in het deelgebied Dorp tot grote, luxe vrijstaande woningen in de deelgebieden Eilanden en Tiendzone. (Zie foto hieronder)

In het midden ligt het deelgebied dorp dat zich zal kenmerken met een dorpse sfeer. Ten westen van het deelgebied Entree wordt de Markt van Matena gebouwd. Deze bestaat uit twee woontorens met daaronder winkels en voorzieningen. Tot het bestemmingsplan Land van Matena behoort een kleinschalig bedrijventerrein, gelegen tussen Rijksweg A15 en het woongebied.

Alblasserwaardfotograaf Joost Verweij maakt periodiek foto's van de ontwikkelingen in dit gebied. De laatste serie is van juli 2019. Je kunt de  foto's bekijken op https://alblasserwaardfotograaf.nl/papendrecht/land-van-matena/.


Foto hierboven: Markt van Matena.

Bron foto's: Joost Verweij.

Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.