Eerste koopovereenkomsten bouwkavels Land van Matena ondertekend

29 juni 2018
Eerste koopovereenkomsten bouwkavels Land van Matena ondertekend

PAPENDRECHT - Diverse toekomstige bewoners van Land van Matena ondertekenden donderdag 28 juni in het gemeentehuis van Papendrecht hun koopovereenkomst. Een mooie mijlpaal op weg naar een nieuw exclusief woongebied in het oostelijk deel van de wijk Oostpolder in Papendrecht.

In mei 2017 startte de uitgifte van de bouwkavels. Na gesprekken met de inschrijvers werd een groot deel van de kavels toegewezen.

De koopovereenkomsten konden worden getekend nadat ontwerpen van de woningen waren beoordeeld en goedgekeurd door de gemeente. De kopers kunnen nu een omgevingsvergunning aanvragen. Zodra die procedure is afgerond, passeert de leveringsakte en kan de bouw van de eerste woningen daadwerkelijk starten.

Woongebied Land van Matena ligt aan de oostzijde van Papendrecht, op de grens met Sliedrecht. Er komen woningen in het midden- en hogere prijssegment. Het gebied bestaat uit een deelgebied 'Eilanden', 'Tiendzone', 'Entree' en 'Dorp'. Elk deelgebied krijgt een eigen identiteit, maar steeds staan rust, ruimte en natuur centraal.

Er zijn nog enkele kavels beschikbaar.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.