'Gemaskerde' Wethouder neemt kijkje bij Volksuniversiteit

11 juni 2020 door Hennie van der Zouw
'Gemaskerde' Wethouder neemt kijkje bij Volksuniversiteit

PAPENDRECHT - Een muziekoptreden, optreden of cursus van de Volksuniversiteit Papendrecht; het anders zo rijke aanbod aan cultuur in Papendrecht stond in coronatijd stil. De Volksuniversiteit biedt de komende periode aan cursisten de mogelijkheid om gemiste lessen in te halen. "Goed om te zien dat er weer wat mogelijk is", aldus wethouder Corine Verver. Vandaag nam Corine Verver een kijkje bij de cursus Keramiek & Boetseren bij de Volksuniversiteit.

N.b.: Corine Verver heeft zelf de foto gemaakt. Op de foto staat de 'gemaskerde' cursusleider Keramiek & Boetseren.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.