ABN-AMRO bank overvallen, medewerkers bedreigd met wapen

26 januari 2005
ABN-AMRO bank overvallen, medewerkers bedreigd met wapen

PAPENDRECHT - Woensdagmorgen 26 januari 2005 is omstreeks 8.45 uur een bank aan de Veerweg overvallen. De twee daders kwamen het bankfiliaal binnen door een ruit in te slaan. In de bank waren op het moment van de overval drie medewerkers aanwezig.

Er zijn diverse getuigen die beide mannen bezig gezien hebben met de overval, maar zij konden niet ingrijpen omdat zij door één van de twee overvallers bedreigd werden met een, op een vuurwapen gelijkend, voorwerp. De twee zijn er met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan op een scooter.

Deze scooter werd later teruggevonden op het Dr. Rietveldplein in Papendrecht. De daders zijn daarna vermoedelijk overgestapt in een onbekend voertuig. De politie is op zoek naar dit voertuig en de inzittenden. De technische recherche heeft een sporenonderzoek ingesteld, ook de tactische recherche doet onderzoek.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.