19-jarige Papendrechter aangehouden voor rijden onder invloed van drugs

10 juni 2020
19-jarige Papendrechter aangehouden voor rijden onder invloed van drugs

PAPENDRECHT - In de nacht van dinsdag 9 woensdag 10 juni omstreeks 02.30 uur zag de politie een voertuig rijden over Burgemeester Keijzerweg. Dit voertuig werd staande gehouden en gecontroleerd op grond van de wegenverkeerswet.

De agenten hadden de indruk dat de bestuurder reed onder invloed van drugs. De man had verwijde pupillen en verklaarde eerder die dag geblowd te hebben. De speekseltest werd er bijgehaald en uitgevoerd en gaf aan dat het foute boel was.

De 19-jarige man uit Papendrecht werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Papendrecht voor verdere afhandeling van de zaak.

Het verhoor werd gedaan en werd er bloed geprikt. De man heeft een rijverbod voor 24 uur gekregen.
Tegen de bestuurder is er proces-verbaal opgemaakt. Het bloedbuisje is naar het laboratorium gestuurd waarna de definitieve uitslag komt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.