Politie pakt drie tieners op voor mishandeling en beroving in park Noordhoekse Wiel

09 juni 2020
Politie pakt drie tieners op voor mishandeling en beroving in park Noordhoekse Wiel

PAPENDRECHT / ALBLASSERDAM - Op zaterdag 6 juni 2020 vond er een mishandeling plaats in park Noordhoekse Wiel en werd er een fiets meegenomen.

De politie heeft toen ook een getuigenoproep gedaan.

Inmiddels heeft de politie heeft twee jongens van zestien en zeventien jaar uit Alblasserdam en een meisje van veertien jaar uit Papendrecht aangehouden, dankzij informatie van betrokkenen bij de overval.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.