Mishandeling en fiets gestolen in park Noordhoekse Wiel

06 juni 2020
Mishandeling en fiets gestolen in park Noordhoekse Wiel

PAPENDRECHT - Op zaterdag 6 juni 2020 omstreeks 15:30 uur heeft er een mishandeling plaatsgevonden in park Noordhoekse wiel en is er een fiets meegenomen. De daders zijn twee jongens die donker zijn gekleed waarvan 1 een mondmasker op had met een afbeelding van een soort geraamte/skelet.

De jongens zijn op een zwarte fiets richting Burgemeester Keijzerweg gereden.
Heeft u meer informatie, bel dan 0800-8844.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.