Auteur zoekt materiaal over tabaksindustrie in Papendrecht

08 juni 2020 door Hennie van der Zouw
Auteur zoekt materiaal over tabaksindustrie in Papendrecht

PAPENDRECHT - De heer Jansen uit Raalte stuurde ons het volgende briefje: 'Vroeger stonden er in Papendrecht en omstreken veel tabak verwerkende bedrijven. Helaas, alles is verdwenen en nu wil ik graag alles documenteren en beschrijven wat er over deze 'vergeten' industrie nog te vinden is. Daarvoor heb ik uw hulp nodig.'

De heer Jansen wil graag met uw hulp verder te gaan, zodat alles voor later bewaard blijft. Heeft u nog gegevens over de oude tabaksindustrie hier in Papendrecht en omgeving en wilt u dat aan hem afstaan, dan kunt u het sturen aan:

De heer H G Jansen
Schouwenhage 14
8102 VA Raalte

Tel 0572-357232

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.